Canvis a la zona blava de llarga estada de La Muntanyeta

A partir d’aquest divendres 10 de maig, 59 places d’estacionament del carrer Doctor Vives i d’uns trams de Joan Fuster i Indústria deixaran de ser zona verda de Calella, que és gratuïta per als residents. Gestvia ha informat del canvi a través de la pàgina web i també amb la distribució d’uns fulletons pel sector. Aquestes s’incorporaran a la llarga estada de La Muntanyeta, on és possible obtenir un abonament diari d’1 euro.

La zona blava de llarga estada de La Muntanyeta s’ampliarà al carrer Doctor Vives i en alguns trams de Joan Fuster i Indústria, que ara eren places d’estacionament gratuït per a residents. A partir d’aquest divendres 10 de maig passaran a integrar-se a la modalitat tarifària que predomina al nucli urbà de Calella – de pagament de dilluns a dissabte, excepte festius –, però amb la particularitat de poder obtenir un abonament diari d’1 euro.

En total, són 59 places. S’hi podrà aparcar amb l’abonament setmanal per a residents de zona blava però no serà vàlid el tiquet de resident de zona verda.

Sobre el mapa, en color lila, les places que divendres s’integren a la zona blava de llarga estada “Muntanyeta” (Font: Gestvia)

Segons explica Gestvia en un comunicat fet públic aquest matí, aquest canvi té per objectiu incrementar l’oferta de places per a col·lectius que viuen a fora de Calella però treballen aquí o venen de visita. Una modalitat que – afegeix l’empresa municipal – té molta demanda durant els mesos d’estiu.

Amb aquesta modificació, la zona blava de llarga estada La Muntanyeta disposarà de 203 places, i la zona verda PP1 tindrà 258 places.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.