Canvis en el servei de l’R1 de Rodalies a partir d’aquest cap de setmana

La línia R1 és una de les afectades per les obres del Corredor Mediterrani i el soterrament del tren a Sant Feliu de Llobregat que Adif iniciarà aquest cap de setmana, amb una inversió de més de 400 milions d’euros. Les actuacions limiten la capacitat operativa de la xarxa de Rodalies i, per això, Renfe ha fet una reprogramació de serveis per facilitar la mobilitat dels clients durant el període comprès entre el 23 d’abril i el 23 de febrer del 2023.

En concret, a l’R1 tots els trens iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a L’Hospitalet de Llobregat. En hora punta, la freqüència de pas serà d’un cada 8 minuts i no cada 6 com ara. En hora vall, el temps d’espera serà de 15 minuts, cinc més que ara. Pel que fa als caps de setmana, també es retallarà el servei amb una freqüència de pas que pot arribar a ser de mitja hora. En tot cas, per mitigar els efectes, Renfe posarà més trens dobles.

R1_1

L’oferta de serveis també es veurà alterada a les línies R3, R4, R7, R12 i RG1. Tota la informació sobre aquestes modificacions es comunicarà a través de la megafonia de les estacions, a l’interior dels trens i pantalles. Es poden consultar els horaris a les pàgines web de Rodalies de Catalunya, Renfe i Adif; o bé al telèfon d’informació 900 41 00 41, a l’Apps Rodalies de Catalunya i a les xarxes socials (@rodalies i @infoadif).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *