Canvis en l’acord per Can Saula: l’Ajuntament en serà el propietari per sempre

Pati interior de Can Saula, en una imatge d’arxiu

Can Saula serà un edifici municipal per sempre. Ho ha anunciat aquest matí l’Ajuntament de Calella a través d’una nota de premsa en què parla de “l’adquisició” de la propietat, que s’ha de convertir en el primer centre cívic de la ciutat. Això significa que hi ha hagut un canvi en els termes de l’acord publicitat amb la Fundació Saula Palomer perquè en un primer moment es va explicar que s’havia pactat una cessió gratuïta per un termini de 30 anys. Deixa de ser temporal i es confirma que serà una donació de l’immoble amb la única condició de conservar i exposar les obres de la pinacoteca que hi ha a l’interior i són de la fundació.

A l’espera de conèixer tots els detalls de l’acord, l’Ajuntament de Calella posa de relleu la importància de poder disposar d’un espai amb les característiques de Can Saula per a usos culturals i de lleure.

La Diputació de Barcelona destinarà 450.000 euros per finançar les obres d’adequació de l’immoble, construït durant la segona dècada del segle XX. Consta d’una planta baixa i dues plantes superiors, i un gran jardí interior.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *