Els organitzadors del Saló del Manga ja pensen en una segona edició

manga 2

Després d’una primera edició d’èxit, amb més de 2.600 assistents i amb entrades exhaurides, els organitzadors del Saló Manga de Calella ja comencen a pensar en una segona edició. La voluntat és celebrar-la l’any vinent fent-la coincidir amb les mateixes dates, el segon cap de setmana de febrer. El Saló es va celebrar aquest passat cap de setmana a la Fàbrica Llobet aplegant a centenars de persones d’arreu de Catalunya i amb més de 48 expositors amateurs i professionals.

D’èxit. Així és com defineixen els organitzadors la primera edició del Saló Manga de Calella. 72 hores després d’haver tancat portes encara no es creuen haver pogut realitzar una mostra que poc ha tingut a envejar al seu referent, el Saló de Barcelona. La portaveu de l’esdeveniment, Elena Burgos, en declaracions a Ràdio Calella TV, s’ha mostrat molt orgullosa de la bona acollida que ha tingut l’esdeveniment i del bon funcionament en una primera edició que ha batejat de “low cost”.

Ja vam avisar que era la primera edició, que fèiem una cosa low cost perquè partíem de zero i ens enfocaríem més a estands amateurs. La gent tenia de referent el de Barcelona i això ens feia una mica de por. Però finalment tothom va sortir super content, es va crear una comunitat molt maca i va ser brutal.

I és que tant ha estat l’èxit que l’associació Shiawasena Kazoku a càrrec de l’esdeveniment ja pensa en una segona edició que ben segur se celebrarà l’any vinent. Burgos diu que s’han quedat amb ganes de més.

Amb ganes de més ens hem quedat, amb il·lusió també. I hem vist que la gent ha quedat molt satisfeta dins del que els hi hem ofert i ens demanen més. Ja estem pensant en nous projectes, noves sorpreses i tant de bo, la idea és repetir amb una segona edició l’any vinent.

La voluntat dels organitzadors és celebrar-la durant les mateixes dates i que la gent associï el segon cap de setmana del mes de febrer a la trobada manga calellenca.

En funció de les dates hem de buscar amb l’Ajuntament si es podria mantenir el mateix cap de setmana, perquè ens agradaria fer-ho sempre el cap de setmana abans dels enamorats. Ara que ha sortit bé ens agradaria mantenir sempre la data.

Amb tot, han encoratjat a tothom a seguir les xarxes socials del Saló per estar al dia de les novetats que les properes setmanes o mesos anunciaran. Diuen que tenen més sorpreses preparades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *