Incendi important a Blanes: Foc estabilitzat.

hidroavions

Uns 400 veïns de quatre urbanitzacions de Blanes Les Planes, El Vilar i La Fauna, i de la urbanització Sant Daniel de Tordera havien estat evacuats preventivament. A LLoret de Mar s’ha desallotjat un hotel.

incendi_blanes_vilarAquest tarda de diumenge el protagonista és un incendi forestal declarat a al Turó del Vilar de Blanes, que ha movilitzat fins al moment 50 dotacions terrestres de bombers, quinze mitjans aeris i els ADF de l’Alt Maresme. Un parell d’hidroavions de l’exèrcit també hi han treballat per ajudar a l’extinció. Lloret de Mar i Tordera han activat el plans municipals d’alerta. S’han evaquat preventivament 400 persones  però ja han tornat a casa. El foc, que fins ara ha cremat unes 20 hectàrees ha avançat ràpidament cap al nord per causa de la marinada. Els Bombers de la Generalitat han habilitat un centre de comandament a Blanes.

 

Els alcaldes de l’Alt Maresme s’han ofert a col·laborar per si es necessiten mitjans humans per ajudar a les tasques d’extinció de l’incendi declarat aquest migdia a Blanes. Des d’alguns punts de Calella es pot observar la columna de fum, sobretot des de la platja en direcció Blanes.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat