Les bases de Podem Catalunya decideixen aquest cap de setmana qui liderarà el partit

Imatge d'arxiu

Fins a 25mil persones inscrites que integren les bases de Podem a Catalunya poden escollir entre les candidatures de Albano-Dante Fachin, Jéssica Albiach, Raimundo Viejo, Rafa García i Òscar Guardingo. Un centenar a Calella.

Hi ha 5 candidatures, 4 d’elles encapçalades per càrrecs que actualment són institucionals. Els inscrits poden votar les persones que vulguin i les candidatures que vulguin. De totes maneres, per evitar que una sola candidatura sigui la guanyadora absoluta el procés de votació, la selecció final ha d’incloure almenys persones d’altres de les candidatures. Antonio Peralta, secretari general de En Comú Podem Calella ha dit que “hi ha 5 candidatures encapçalades pels quatre càrrecs institucionals i un que no és, i es tria el comitè de direcció i el consell de garanties...”

Les votacions s’estan realitzant de forma telemàtica. Tots els simpatitzants de Podem Catalunya de Calella que tinguin una certa antiguitat i que format part del partit tenen la oportunitat de votar i, per tant, han rebut al mòbil seva un codi que els permet accedir a la pàgina web de les votacions i exercir el seu dret a vot.

Del resultat final, Antonio Peralta diu que “espero i confio que hi hagi una pluralitat de persones i equips. Hi ha gent de tot arreu. Tenim una llista equilibrada entre home i dones.”

Avui mateix ja se sabran els resultats ja que al ser votacions totalment informatitzades, el recompte és inmediat. Tot i això, el resultat oficial se sabrà el dimarts dia 26.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *