Cap de setmana d’activitats a Calella amb la campanya de turisme “Catalunya, Hola Família”

llegendes

Del 20 al 22 la campanya de turisme “Catalunya, Hola Família” proposa més de 150 activitats lúdiques i culturals en dos caps de setmana. Les destinacions de costa celebren les activitats des de demà i fins diumenge, i les de natura i muntanya, del 18 al 20 de maig. En total i participen 24 destinacions turístiques.

Calella és una de les destinacions acreditades amb el segell “Platja en Família”, de l’Agència Catalana de Turisme (ACT),que aquest cap de setmana acollirà activitats familiars d’aquesta campanya.

Durant els 3 dies, l’entrada al Far, al Refugi antiaeri, al Museu Arxiu i al MUTUR (Museu del Turisme), l’entrada serà gratuïta.

El dissabte, a les 10 del matí, a la Plaça Romul Bosch, (al costat de la Piscina Municipal) hi haurà una xocolatada. I a les 11h una Festa Holi. A la tarda, les activitats es traslladen al MUTUR, on es faran tallers de cuina internacional: Cuinem, Tastem i Viatgem en família, Japó. El preu serà de 2€ per adult, mentre que l’entrada a menors fins a 12 anys serà gratuïta. Cal inscripció prèvia, al telèfon 681.102.292 o al mail activitats@e7v.cat

El mateix taller però amb temàtica d’Itàlia, es farà el diumenge a les 11.

Llegendes en família

En la primera edició de la campanya s’ha triat el tema “Llegendes en família”, per emfatitzar en la història i la mitologia catalanes. S’ha creat una aplicació mòbil que permetrà buscar els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes.

Com no podia ser d’una altra manera, a Calella s’ha de “capturar” a La Llopa.

Llegenda_Calella

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat