L’alcaldessa de Calella s’adhereix a la campanya “Europe! Make a Move!”

Cartes enviades als mandataris europeus

Aquesta campanya és de l’Associació Catalana pels Drets Civils. Consisteix en fer un enviament massiu de cartes a cinc mandataris europeus: a Angela Merkel, Cancellera alemanya; Emmanuel Macron, President de la República Francesa; Juha Sipilä, Primer Ministre de Finlàndia; Leo Varadkar, Taioseach de la Rapública d’Irlanda i a António Costa, Primer Ministre de Portugal. L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini s’ha adherit a la campanya i, a banda de la carta de l’Associació Catalana pels Drets Civils, ha enviat una carta personal.

A la carta personal, Candini s’ha dirigit als cinc mandataris europeus, però sobretot a Angela Merkel:

“Jo he fet una carta personal, com a Alcaldessa de Calella a aquests principals mandataris, però d’una manera molt clara a Merkel, tenint en compte que la nostra ciutat fa més de 60 anys que estem rebent turistes del seu país, i per tant ens coneixen, i li vull traslladar la inquietud i la preocupació que tenim i que en tot cas estem compromesos amb els valors democràtics i en defensa dels drets humans, i és per aquest motiu que li demanem ajuda en aquests afers.”

Aquest és el text que ha enviat als diferents mandataris:

“Em dirigeixo a vostè no només com a ciutadana de Catalunya, sinó també com a alcaldessa de Calella, ciutat turística que des de fa més de seixanta anys està rebent molts turistes procedents del seu país. Com a presidenta del Consistori, li vull informar que en el Plenari de l’ajuntament, 13 dels 17 membres van votar a favor del dret a decidir del nostre país. Dels 948 ajuntament de Catalunya, prop de 800 han estat encausats per donar la veu a la gent dels nostres pobles. Estem compromesos amb els valors democràtics i en defensa dels drets humans, i és per aquest motiu que li demanem ajuda en aquest afer.”

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *