Càritas Calella supera en sis mesos el nombre de persones ateses durant tot l’any passat

Economat de Càritas Calella, imatge d'arxiu
Economat de Càritas Calella, imatge d'arxiu

Les xifres mostren l’evidència. Aquests primers sis mesos de 2018, a Càritas han subministrat aliments a 1050 persones mentre que durant tot el 2017 en van ser 976. A més, cada setmana apareixen famílies noves que accedeixen al banc d’aliments que gestiona Càritas. Per arribar al economat és imprescindible passar abans per Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

El tresorer i responsable del banc d’aliments que gestiona Càritas a Calella, Josep Vidal, confirma les dades. L’ increment de persones que han hagut d’acudir al servei aquests primers mesos de l’any supera l’anterior.
Josep Vidal ha aprofitat per recordar que hi ha moltes persones que hi acudeixen els divendres per poder tenir aliments pel cap de setmana. Durant els dies de festa no funciona el menjador solidari de Poblenou. Un problema que s’ ha agreujat els darrers dies perquè per manca de voluntaris aquest menjador ja no pot oferir servei de sopars. Són necessàries unes 7 persones per poder tornar-lo a posar en marxa.
Fa poc més d’un any que Càritas va traslladar l’economat al carrer Balmes. Actualment, al local el carrer Església hi ha un rober de segona mà.

Podeu escoltar l’entrevista que li fem a l’Info Vespre a Josep Vidal aquí :

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat