Conferència divulgativa sobre la sarsuela catalana avui a Can Saleta

DEPRIUS

Dins dels actes de la desena temporada lírica, el Cor i Orquestra Simfònica Harmonia ha organitzat una conferència divulgativa sobre la sarsuela catalana i la Cançó d’amor i de guerra. Es farà aquest vespre a les 19 h a Can Saleta i l’entra és lliure.

Segons l’organitzador i ponent de la conferència, el tenor i director del Cor Albert Deprius, és una bona oportunitat per conèixer més un gènere que molts cops ha estat desprestigiat dins la lírica però amb una gran tradició al nostre país.

És un dels actes emmarcats dins la desena temporada lírica. Parlarem de la sarsuela a Catalunya, tant l’espanyola com la pròpia catalana. Parlarem de tota la història del teatre líric català, de la sarsuela i de la sarsuela catalana d’excel·lència “Cançó d’amor i de guerra”.

Durant l’acte també es parlarà sobre la sarsuela catalana per excel·lència, “Cançó d’Amor i de Guerra“. Una sarsuela que el Cor Orquestra Harmonia va interpretar en format concert per la Festa Major de la Minerva 2021 i del que Deprius constata la bona acollida del públic.

Va tenir molt d’èxit perquè és un format, un recurs que utilitzem quan no podem posar en escena la sarsuela. Fem tota la part musical íntegra sense deixar-nos una nota. I estem molt contents perquè van venir gairebé 700 persones de públic.

El proper concert i darrer dins la desena Temporada Lírica serà el concert de Valsos i Polques del dia de Sant Esteve, el 26 de desembre a la Sala Mozart.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat