[RECTIFICACIÓ] Càritas Calella va rebre gairebé cent tones d’aliments l’any 2017

Economat de Càritas Calella, imatge d'arxiu
Economat de Càritas Calella, imatge d'arxiu

El tresorer de Càritas Calella, Josep Vidal, ha fet un balanç molt positiu de l’any 2017 per Càritas Calella. En el seu pas pel programa La ciutat, de Ràdio Calella TV, ha donat dades sobre la quantitat d’aliments que han rebut i la seva procedència. En total, 78.095 kg, als quals s’han de sumar els rebuts durant el Gran Recapte, que van ser 23.200 kg.

Vidal ha afegit que quan no disposen d’algun aliment, l’Ajuntament els hi proporciona.

“Hem rebut del Banc d’Aliments 20.166 kg d’aliments; de la UE 48.769 kg; fruita i sucs de fruita, també del Banc d’Aliments, 4.914 kg; congelats hem rebut 2.565 kg; de particulars 180 kg; i d’escoles uns 1.500 kg. Tot això fa 78.095 kg i hem d’afegir 23.200 kg del Gran Recapte”

De cara a aquest 2018, Càritas Calella posarà en marxa nous projectes que connectaran a la gent gran amb joves de secundària i també amb els seus voluntaris.

“Estem fent tres projectes per la gent gran. L’any passat ja va començar ‘Apadrina un avi’, que es tracta de posar en contacte nois i noies de 4t d’ESO amb residències. Aquests nois i noies van a fer companyia una o dues vegades a la setmana a algun avi a alguna residència. Després n’hi ha un altre que és posar en contacte un voluntari de Càritas que vagi a casa d’alguna persona que visqui sola, que sigui gran també, que no tingui família o que la família no la visita. Després hi ha una altra versió que és que hi ha persones que no volen que es vagi a casa seva i es tracta de trucar”

Compartir coneixements és un altre dels objectius de l’entitat, que també engegarà un projecte perquè els nens de primària coneguin els diferents oficis.

“Grans experts es diu. Es tracta de que una persona, que per exemple hagi sigut pescador, amb l’ajuda de tècnics de Càritas vagi a nens petits, de primària, i els expliqui les coses de la seva feina”

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al tresorer de Càritas Calella, Josep Vidal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat