L’administració de Loteria Robert de Calella ha donat un premi de gairebé 3.000 euros

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps

Corresponent al d’una butlleta de La Primitiva amb cinc encerts, un premi de tercera categoria. Es correspon al sorteig de dissabte passat, 13 de gener, quan no hi va haver cap encertant de la categoria especial del joc que optava a endur-se la suma d’11,2 milions d’euros.

Miriam Marrè és la propietària de l’administració, situada al carrer Matas i Rodés. Ha afirmat estar molt contenta per repartir el premi i perquè dóna il·lusió als seus clients.

«Estem contents, perquè donem premis petits a vegades que no tenen poder per sortir per la tele ni per la ràdio perquè ho diuen des de les delegacions, però a nosaltres ens va bé perquè ho pengem pel Facebook perquè els nostres clients vegin que de tant en tant donem premis, perquè sempre ens estant dient ‘avui no ens ha tocat res, avui no em dones res’. Però sí, de tant en tant donem coses i molt contents per l’afortunat»

La persona afortunada és veïna de Calella i ja ha passat per l’administració, tot i que ho haurà de cobrar al banc per tractar-se d’un premi superior als 2.500 euros.

IMG-6262

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat