El Carpe Birrem tornarà a Calella per Setmana Santa amb el lema “Viu i beu el moment!”

El Festival de la Cervesa Artesana es celebrarà el cap de setmana del 19 al 21 d’abril al Passeig Manuel Puigvert, oferint una selecció àmplia i variada de caldos artesans produïts a la terra, com a principal però no únic atractiu de l’esdeveniment. Es reforça l’oferta gastronòmica que oferiran els “food trucks”, amb productes selectes, ecològics i de quilòmetre zero; i també tota la programació cultural que es desenvoluparà durant el cap de setmana. El Carpe Birrem aspira tornar a ser el punt de trobada de veïns i visitants, de famílies senceres, que també tindran al seu abast un espai de ludoteca redissenyat per deixar-hi els petits.

El tour 2019 del Carpe Birrem arrencarà per Setmana Santa a Calella. El festival tornarà a instal·lar-se al Passeig Manuel Puigvert oferint una variada selecció de cerveses artesanes, entre les quals n’hi haurà sis de les que van ser guardonades al Barcelona Beer Festival, tal com ha explicat Ausiàs Ballart, d’Esdeveniments 7 vetes, l’empresa organitzadora.

Els visitants podran tastar molts estils de cerveses, en tindrem sis de guardonades al BBF. Hem creat també l’espai Beer Hunter, més sibarita, on es poden trobar estils més especials: negres, cubers, la Castanya del Montseny, que és molt singular…

A l’oferta cervesera se li ha de sumar la gastronòmica, que arribarà amb food trucks al Passeig Manuel Puigvert. Aquest és un aspecte que s’ha cuidat de cara al tour 2019, amb la possibilitat de menjar sushi, els tradicionals pintxos, hamburgueses ecològiques o típic mexicà.

Les altres dues potes del festival cerveses artesà són, d’una banda, el Natural Kids, l’espai infantil en format ludoteca perquè les famílies hi puguin deixar els petits; i la programació musical. Hi haurà concerts cada vespre-nit, amb un primer a càrrec de la Carpe Rocking Band.

Hem tingut la sort de poder reunir quatre músics que venen de bandes importants com Jarabe de Palo, Els Pets, Mònica Green, Loquillo o Los Rebeldes. Tocarà 45 minuts de rock espanyol i els altres de rock internacional. Són músics de primers línia.

Dissabte hi haurà l’actuació de Killing Hits i per diumenge, un concert de música jamaicana.

I una de les principals millores que l’organització ha implementat en aquesta nova edició del Carpe Birrem és la unificació del sistema de pagament. Tot, tant cerveses com menjar, es pagarà a través d’una polsera electromagnètica que es podrà comprar al punt d’informació. El ticket go costarà 10 euros. D’aquesta manera, segons explica Ballart, es simplificarà l’experiència del visitant, es farà un control més acurat dels visitants i es podrà restringir el consum d’alcohol en menors d’edat.

4 euros seran per l’activació de la polsera, que inclou el got de l’esdeveniment i un aperitiu de regal. Identificarem la polsera amb el visitant, que tindrà un nñumero de registre, així podem tenir un millor control de les entrades i sortides. L’altre cosa que ens semblava interessant és també poder limitar el consum d’alcohol entre els menors d’edat, que s’identificaran com a tals a les polseres.

Durant el cap de setmana s’organitzaran tastos de cervesa i tallers per a tots els públics, amb l’objectiu de consolidar el Carpe Birrem com un esdeveniment transversal que aplegui famílies senceres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *