Càritas i la Parròquia tanquen la col·lecta extraordinària per als refugiats

Amb motiu de l’estada de la creu de Lampedusa a Calella, la Parròquia i Càritas van posar en marxa una col·lecta extraordinària per contribuir a l’ajuda i l’auxili de les persones refugiades. Es va fer el cap de setmana del 13 i 14 de maig, durant les misses del cap de setmana, i en total s’han superat els 5.000 euros.

“Entre col·lectes, donatius i aportacions de Càritas Calella, hem enviat a internacional 5.604 euros que ara es faran arribar a les locals que més ho necessiten, en països d’acollida de refugiats com Macedònia o Jordània”, ha assenyalat Antoni Borràs, coordinador de Càritas Calella.

La Creu de Lampedusa va ser feta per encàrrec del Papa Francesc a partir de les restes de fusta de les embarcacions d’immigrans que arribaven a la illa. Ha pelegrinat per nombrosos països, transmetenen un missatge de solidaritat i per convidar a la reflexió sobre la tragèdia humanitària que persisteix a les zones costaneres d’Europa. A Calella, a més de presidir l’altar de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, també va exhibir-se a l’Hospital Sant Jaume i va visitar diverses escoles.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *