Càritas necessita voluntaris i voluntàries

Voluntaris del menjador social de Poblenou (imatge d'arxiu)

Els voluntaris/es pel menjador social i pels àpats solidaris són dues accions que permeten l’existència del menjador social. Per això Càritas fa una crida urgent per tal d’animar a les persones a fer-se voluntaris.

Càritas Poblenou té múltiples necessitats però la més urgent per aquest mes d’agost són els voluntaris, sobretot durant el migdia per ajudar al menjador social. És una necessitat estacional a causa de les vacances -ben merescudes – dels voluntaris que durant l’any ajuden a l’entitat explica Juan Marin de Càritas Poblenou.

Els voluntaris estan agrupats en equips i la seva funció és preparar el dinar. Està fet, només s’ha d’escalfar. I després repartir-ho a les persones que vénen a dinar. En acabar, s’han de rentar els plats i les taules.

L’horari del migdia pel menjador social es compren des de les 12.30 h fins a les 15 h, un cop a la setmana o cada 15 dies.
Per ser voluntari/a cal trucar al telèfon del menjador Solidari que és 666 838 346 (Juan Marín). Aquí s’oferirà tota la informació necessària per dur a terme aquesta activitat i també, es podrà decidir el dia i hora en què es pot col·laborar. Si no és possible realitzar aquesta acció, Càritas Poblenou ofereix l’opció de col·laborar amb els Àpats solidaris, gairebé 30 persones es poden beneficiar d’aquesta aportació, diu Marín.

El menjador funciona gràcies als donatius de persones que s’apunten per apadrinar àpats. Decideixes quants àpats vols apadrinar i dones aquesta quota. Ho pots fer a través del compte o de manera anònima. I quan vulguis, un cop l’any, al mes o quan vagi bé.

A part, Càritas ofereix altres serveis com l’acompanyament a gent gran, que tracta de passar una estona amb persones grans que es troben soles i necessiten ajuda en tasques bàsiques. En aquest cas, us podeu posar en contacte al telèfon 93 769 49 06.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.