Demà arriba el carruatge de Pàmboliteatre

L’espectacle de pallassos “Carrousel” portarà aquest divendres un carruatge de mida real. Una sorpresa per la mainada sobre l’escenari que impactarà fins i tot als més grans. Personatges divertits amb un vestuari molt atractiu que faran gaudir de la tarda al passeig Manuel Puigvert.

Demà divendres a les 17.00 h al passeig Manuel Puigvert tindrà lloc una actuació per la mainada a càrrec de Pàmboliteatre. L’espectacle de circ on hi ha pallassos i una pallassa “Carrousel” es presentarà en una funció per tots els públics. Quim Castellà és de Pàmboliteatre.

Els personatges arriben amb el seu carruatge i presenten uns números que es van fer en una època determinada. Amb aquest carruatge i els números van voltant pel món. Una paròdia d’un forçut, d’un faquir hipnotitza i fa desaparèixer als del seu voltant, jugar amb plats o passejar un gos. Números molt divertits.

Un espectacle que porta riures i sorpreses. Castellà ens explica un dels números que ens representaran.

Hi ha un número que és un domador de burros amb un ajudant i tenen tres caps. Això és molt divertits pels més petits i grans. L’ajudant del domador és un grum i el burro s’escapa i fa de les seves.

Representat per Pàmboliteatre una companyia de llarg recorregut, que compren persones de diverses formacions i espectacles que s’han ajuntat per crear “Carrousel”. La formació ens espera aquest divendres a la tarda per passar una bona estona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *