Càritas prepara la posada en marxa a Calella del programa Apadrina un Avi

general

Fomentar la relació entre estudiants i persones grans que viuen en centres residencials és l’objectiu del programa Apadrina un Avi que arrencarà després de les vacances de Setmana Santa a Calella. És una iniciativa de Càritas, que està perfilant ara les col·laboracions entre els centres de la ciutat.

Durant el curs, els alumnes de quart d’ESO visitaran les residències d’avis de forma setmanal o quinzenal. Càritas aposta per fomentar la relació entre ells pels beneficis que s’aporten mútuament: experiència i saviesa els avis; joventut i il·lusió els joves. Des de l’entitat benèfica s’explica que els preparatius van per bon camí i que compten ja amb el vist-i-plau de les residències Obra de Maria, Marisol i Fàtima

“S’ha parlat amb les escoles perquè va dirigit als estudiants de quart d’ESO. L’institut ja ha dit que sí i hem d’anar-hi a principis de març per fer una xerrada amb els alumnes; ara estem pendents de la resposta de l’Escola Pia i l’Escola Freta. La idea seria començar després de Setmana Santa, i l’any que ve, ja amb l’experiència adquirida, arrencar el programa des de principis de curs”, ha explicat Antoni Borràs, de Càritas Calella, en una entrevista a Ràdio Calella TV.

Apadrina un Avi és una programa que Càritas realitza al conjunt de Catalunya amb la finalitat de pal·liar la solitud de les persones grans. Aquest és un dels tres projectes que l’entitat s’ha fixat a nivell local per aquest 2017.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat