Tejada: “ERC i Junts estan en l’origen de la pujada de la tarifa d’aigua”

TEJADA 3 20221115

Sebastià Tejada ha sortit al pas de les declaracions fetes per la consellera delegada d’ERC, Miriam Sellés, sobre l’augment de la tarifa de l’aigua en un 17%. Tot i que Sellés afirma estar totalment en contra, el portaveu dels comuns assegura que Esquerra Republicana “es troba en l’origen del problema”. Per Tejada rau en el fet que el Consell Comarcal, presidit precisament per Esquerra, ha acceptat les pretensions d’Agbar i va augmentar les tarifes de l’aigua en alta un 14% i que, per tant, afecta Gestaigua.

L’augment del 17% en la factura de l’aigua continua sent una de les grans preocupacions de Calella En Comú. Arran de les declaracions de Miriam Sellés, qui assegurava estar totalment en desacord amb aquest increment, Sebastià Tejada ha volgut deixar clar que Esquerra es troba dins el problema.

La pujada del 17% de la tarifa de l’aigua, que es va aprovar al Consell d’administració de Gestvia i que ha de ser ratificada per l’Ajuntament, té pare i mare, que són ERC i Junts en el Consell Comarcal. Han acceptat la intolerable pujada amb l’excusa de l’increment del preu de l’energia que ha patrocinat Agbar, que ha fet uns contractes amb dues empreses elèctriques amb empreses elèctriques amb afinitat accionarial i que no estan justificades amb el comportament i evolució del preu de l’energia.

Segons el comú, el problema arriba des del Consell Comarcal. L’ens maresmenc, presidit per Esquerra i Junts per Catalunya, va acceptar un augment de la tarifa de l’aigua en alta d’un 14% que repercutiria en Calella.

Com que s’han empassat l’increment del 14% del cost de l’aigua en alta, s’ha d’actuar de tal manera que sembli que no tenen res a veure amb la pujada del 17%, però tenen molt a veure. ERC té el problema que està en l’origen del drama. Presideix el consell comarcal, que és qui va presentar amb Junts, l’increment de les tarifes.

Sebastià Tejada assegura que «no cal aquesta pujada si evitem que al Consell Comarcal es pugi un 14%», però ha afirmat que “ERC i Junts no estan per evitar-ho.”

El portaveu dels comuns ha anunciat que van recórrer a aquesta decisió i que encara no ha estat contestada. Amb tot, diu, que continuaran insistint perquè finalment no tiri endavant.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *