Carles Ferrer (ERC): “El model de ciutat aparador no afavoreix a tots els ciutadans”

El regidor del grup republicà ha criticat el model de ciutat que promou el Govern Municipal del PDECat i el PSC, amb qui discrepa quant a les necessitats que tenen i reclamen els veïns. Ha posat d’exemple la falta d’iniciatives per revertir la decadència del carrer Jovara o per diversificar l’economia productiva més enllà del turisme. Carles Ferrer ha passat avui pel programa La ciutat on ha valorat amb un notable alt l’acció d’ERC a l’oposició de l’Ajuntament de Calella. A l’executiu de Montserrat Candini també l’ha aprovat i amb bona nota.

El regidor ha dit que el tarannà de l’alcaldessa ha impedit que ERC tingués un paper més influent en la vida política local. Amb tot, satisfet per haver fet una oposició constructiva que valora en clau de notable alt.

Carles Ferrer ha reiterat que no comparteixen en cap cas el full de ruta del govern per consolidar un model de “ciutat aparador” que res té a veure, diu, amb les necessitats dels calellencs.

És una visió absolutament caduca, una visió que ja tenia l’alcalde Bagó, desenfocada de la realitat actual. El model de ciutat aparador no beneficia ni afavoreix a tots els ciutadans de Calella i s’oblida d’una ciutat que cada vegada té més pes i que és la dormitori, encara que és un concepte que no els agrada gens.

Troba a faltar polítiques públiques per diversificar l’economia productiva i afavorir la implementació de nous sectors i negocis que creiïn ocupació de qualitat. Carles Ferrer s’ha referit als nivell de renda per càpita que té Calella.

Tenim un dels perfils de renda per càpita més baixos de Catalunya. Aquí s’hauria d’analitzar l’efecte del model turístic perquè genera llocs de treball de temporada i de baixa remuneració., Hi ha hagut un canvi mental en les dues últimes generacions: als 80 el turisme era una benedicció, ara molt poca gent vol dedicar-se al turisme i menys a Calella.

El regidor republicà ha posat l’accent en la decadència del carrer Jovara i també el dèficit que presenten els accessos de la façana marítima, amb passos subterranis obsolets.

Sobre les futures municipals, Ferrer ha confessat que no sap si tornarà a presentar-se a la llista d’ERC -ara hi és com a independent- per les dificultats per conciliar-ho amb la seva vida particular i professional, que cada vegada li exigeix més. Al marge d’això, la secció local del partit republicà ha engegat la maquinària per concretar el seu projecte polític i les persones que el defensaran.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *