Juanes, Salvador Sobral i molt d’humor al cartell de l’ARTS d’Estiu 2018

El festival pinedenc consolida el seu caràcter multidisciplinar en la programació que es desenvoluparà entre 21 de juliol i el 31 d’agost. El cartell s’amplia fins els 11 artistes, amb el colombià Juanes com a principal però no únic atractiu per al públic. Les entrades es posen a la venda dilluns al web artsdestiu.com

El director del festival, Xevi Gómez, explica l’aposta per un cartell que se surt del circuit més comercial.

Mica en mica ens atrevim amb artistes que fa uns anys, potser per falta de comunicació, no ens atrevíem. Anàvem sobre segur, o una oferta més comercial. Aquest any amb Pasión Vega, Pastora Soler o Salvador Sobral, pensem que ja hem arribat al gran públic.

arts d'estiu

 

I es reforça la proposta d’humor amb fins a quatre artistes, atenent a l’excel·lent acollida que han tingut sempre aquest tipus d’actuacions a Pineda de Mar.

Veient que funciona molt i tenim dies per programar, que a l’agost li ve de gust venir encara que sigui un dimecres. A més són espectacles que no tenen un cost elevat però sí molt bona acceptació. Fins i tot ajuntem dos monologuistes que podrien perfectament venir per separat, com són David Amor i Santi Rodríguez. Després tenim el Santi Jiménez i el David Guapo. La vessant humorística intentem potenciar-la.

El festival inaugurarà temporada el dissabte 21 de juliol amb l’actuació de Pastora Soler, que pujarà a l’escenari del recinte que hi ha al costat de la carretera N-II, on s’ha ampliat l’espai del Village Gastronòmic.

És l’últim any d’aquest recinte perquè planegem alguna cosa que explicarem l’any vinent. Ja vam multiplicar per cinc l’espai gastronòmic de l’Escola Sant Jordi, va funcionar molt bé i ja ens va quedar petit. Aquest any ho hem reformulat i multipliquem gairebé per tres l’espai de l’any passat. Intentem que la gent vingui abans a sopar, que no només vingui a veure un concert sinó que gaudeixi de l’experiència del festival.

El festival ARTS d’Estiu Costa de Barcelona-Maresme compta novament amb la complicitat de les empreses patrocinadores del territori i n’hi suma de noves, confirmant el potencial d’un certamen que està esdevenint central en l’oferta cultural d’estiu al país.

A continuació podeu escoltar l’entrevista al director del Festival ARTS d’Estiu Costa de Barcelona-Maresme, Xevi Gómez.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *