Casillanis (ERC): “Hem de cuidar més l’esport de base”

Xavier Casillanis00000000

ERC valora molt positivament l’aposta que s’esta fent en els últims anys per vincular el nom de Calella als valors de l’esport, però diu que els grans esdeveniments que d’això se’n deriven no han d’anar en detriment del suport que ha de donar l’ajuntament a la feina que fan les entitats locals. El regidor Xavier Casillanis, que ha passat aquest matí pel programa «La ciutat», ha demanat un tracte igualitari per a totes elles, al marge de la seva massa social o el gruix d’activitats que organitzen.

Casillanis ha aplaudit les iniciatives que es fan des de l’ajuntament per promocionar l’esport en totes les seves expressions. I en aquest sentit, ha posat de relleu la creació a Calella de circuits inclusius per permetre’n la pràctica entre persones amb diversos graus de discapacitat. Un projecte que el regidor republicà va promoure i va rebre la complicitat del Govern Municipal.

Subratlla però que la prioritat són les entitats que fomenten l’esport al conjunt de la població, fent també una tasca social. “Hem de ser conscients que hi ha unes entitats esportives que donen formació i treballen l’esport de base. L’hem de cuidar més, si volem situar Calella com a referent de l’esport”, ha comentat.

Casillanis ha insistit en què l’Ajuntament de Calella ha de tractar a totes les entitats per igual, quan se li ha preguntat per la recent polèmica sobre les graderies del Camp de Futbol de Mar. Diu que aquesta premissa ha de quedar reflectida també en les inversions que es facin en els equipaments. “S’ha fet un estudi del qual en sortiran uns resultats. I espero que reverteixi i tracti a tothom per igual”, ha afegit.

El programa d’inversions aprovat per aquest 2018 recull una partida de 435.000 euros per millorar les instal·lacions esportives municipals.

El regidor d’ERC Xavier Casillanis s’ha mostrat satisfet per la feina que el seu grup ha fet a l’oposició de l’Ajuntament de Calella, destacant el seu tarannà constructiu i propositiu, que en alguns casos s’ha materialitzat. Ha posat d’exemple el Pla director del Parc Dalmau, que els republicans també recollien en el seu programa electoral. No comparteix, per contra, la inversió feta amb recursos propis o d’altres administracions per a la creació i obertura del Museu del Turisme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat