Foto-Film Calella avança en una exposició les imatges del curt “Towers”

Una història en temps de guerra amb les Torretes de Calella d’escenari s’estrenarà el pròxim 20 d’abril en el marc del FESTIMATGE, que organitza Foto-Film Calella. Una producció amb la que es vol commemorar el 30 aniversari del certamen que porta el nom de les simbòliques torres de guaita, que també donen imatge al trofeu que s’entrega als premiats. Hi ha participat molta gent de Calella, davant i darrera la càmera, amb la direcció de Josep Maria Colomer i Marçal Mora, i la col·laboració de l’equip de Ràdio Calella TV. Aquesta tarda se’n podrà tenir una avançada però amb imatges estàtiques: les que ompliran l’exposició que s’inaugura a la biblioteca municipal Can Salvador de la Plaça (19h).

Josep Maria Colomer ha explicat que és una iniciativa que recupera una tradició d’abans: la d’exposar a les sales de cinema els fotogrames de la pel·lícula que s’anava a veure.

A les sales on es feia el cinema d’abans, Àncora o Can Salom, hi havia fotografies de fotogrames de la pel·lícula que s’anava a projectar. Per això, hem titulat l’exposició amb el nom de “Quadrets”, referint-nos al que ens trobàvem abans d’entrar a la sala per posar-nos al dia de la història.

Colomer anima a visitar l’exposició que s’inaugura aquesta tarda a la biblioteca municipal de Can Salvador de la Plaça, a les 19h, on s’hi estarà fins el 20 d’abril; i sobretot no perdre’s l’estrena de la pel·lícula que enllaça passat i present.

És una pel·lícula que s’ha fet pensant en el 30è aniversari del Trofeu Torretes de Curtmetratges (…) Hem escollit una temàtica bèl·lica, però pel context no és una història de guerra, sinó de la relació que es va crear entre un grup de soldats destacats a Calella, al Far i Les Torretes, amb la gent del poble.

Towers, dirigida per Josep Maria Colomer i Marçal Mora, està interpretada per Sara Escamilla, Xènia Subirana i Adrià Subirana, i Nil Pera, amb la participació de més d’un centenar de persones, actors i actrius figurants, i entitats calellenques. La pel·lícula ha comptat amb la col·laboració de Ràdio Calella TV, en les feines de realització, edició i post producció.

S’estrenarà el 20 d’abril a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, a les 19h, amb entrada lliure.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *