Castellà (Team Calella) creu que Esports menysté la seva entitat en favor del TriCBM

Joan Carles trirelay00000000

El president del Team Calella Triathlon ho ha dit avui al programa La Ciutat, en una entrevista en la qual ha avançat que el canvi de seu social es farà efectiva en un parell de mesos, quan passarà a ser a tots els efectes club pinedenc. Joan Carles Castellà també ha fet referència a l’episodi que van viure els integrants de la seva escola de triatló, quan van rebre la visita d’agents de la Policia Local mentre entrenaven a les pistes de La Muntanyeta.

Castellà ha fet notar que porten un mes esperant resposta a la petició de reunió que van dirigir a l’alcaldessa a rel d’aquest fet, que es va produir el passat mes de febrer. El president del Team ha expressat el malestar de les famílies de l’escola de triatló.

Tenim una trentena de pares que han demanat una reunió personal amb qui sigui, i no han rebut cap tipus de resposta (…) Aquesta petició, com totes, la dirigim a l’alcaldessa, i ella en tenir-ne coneixement que ho derivi a qui correspongui

El president del Team Calella no dubta que la Policia Local es desplacés a la Muntanyeta a instàncies de l’àrea d’Esports. En aquest sentit, ha admès que havien rebut la notificació del canvi d’horaris d’entrenament, però qüestiona els motius que se’ls va presentar. Això ho volien fer constar en una resposta que no van tenir temps d’enviar, ha dit Castellà.

Nosaltres argumentem que la instal·lació és de lliure accés, per qualsevol persona i entitat. I una altra argumentació lògica és que no hem canviat la figura jurídica de l’entitat, que hi ha vigent el pla d’usos, i el més trist: que la instal·lació està pràcticament buida

El president del Team Calella Triathlon ha detallat la cronologia de les relacions entre el club i l’Ajuntament de Calella, d’ençà de la seva creació coincidint amb la primera prova esportiva que es va celebrar al territori. Denuncia que actualment se senten menyspreats, en detriment de l’altre club de triatló que hi ha a Calella: el TriCBM; amb qui assegura mantenen bona sintonia.

Joan Carles Castellà ho exemplifica amb el que va passar en la sessió plenària en què ERC va demanar al Govern Municipal i al titular d’Esports resoldre el conflicte.

Crec que és evident: quan un regidor pregunta a un altre per una solució, i aquest no hi dona resposta sinó que fa promoció d’una altra entitat. Més clar l’aigua

El Team Calella Triathlon passarà a anomenar-se Trirelay en un parell de mesos, quan es clourà el procés de canvi de seu social. Mentrestant, defensa Castellà, continuen sent entitat calellenca a tots els efectes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *