Cauen les hospitalitzacions per Covid al Sant Jaume

Imatge d'arxiu

L’hospital Sant Jaume de Calella té 4 llits ocupats per positius per coronavirus, segons l’actualització de casos de finals de la setmana passada. La pressió per Covid continua en uns nivells mínims i s’encadena un nou recompte sense registrar-se cap defunció. A més, els principals indicadors epidemiològics continuen estables. Tant els locals com els generals de tot Catalunya.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva notifica 4 pacients hospitalitzats per Covid al Sant Jaume de Calella. En el període comprès entre el 17 i el 24 de març, s’hi van registrar 5 ingressos i es van donar 12 altes, 7 dels quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats al centre. Un altre va ser traslladat en un altre centre sanitari.

L’organisme sanitari també ha informat que 13 dels seus professionals estan en aïllament després d’haver donat positiu per coronavirus.

S’estabilitzen els indicadors epidemiològics, encara en un nivell de risc molt alt

El risc de rebrot de la pandèmia a Calella continua en un nivell molt alt amb 508,5, tot i que la velocitat de reproducció (Rt) es manté per sota de l’1 i, per tant, en fase de retrocés.

Font: CCMA

Font: CCMA

Segons dades del grup de recerca BIOCOMSC, en els últims set dies s’han diagnosticat 65 nous contagis a Calella i l’acumulat de dues setmanes eleva la xifra fins els 136. Això deixa una incidència acumulada a 14 dies per cada 100.000 habitants de 629,29.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *