CCOO diu que portarà la Corporació de Salut del Maresme i la Selva a Inspecció de Treball per la vaga del 8M

Imatge d'arxiu

La secció sindical de CCOO a l’Hospital i al CAP de Calella ha anunciat que portarà la Corporació de Salut del Maresme i la Selva a Inspecció de Treball per la vaga general feminista del 8M. Als dos dispositius, es va convocar els treballadors a realitzar una aturada de dues hores per torn. La portaveu del sindicat al centre hospitalari calellenc ha denunciat que l’empresa va incomplir amb la seva obligació de facilitar-los el llistat de persones designades per garantir la prestació dels serveis mínims que es van acordar el 6 de març i que tampoc l’empresa va constituir el seu comitè de vaga. Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es nega aquest últim extrem i s’assegura que es va procedir d’igual manera que en anteriors convocatòries.

La portaveu de CCOO a l’Hospital de Calella, Maria Jové, opina que hi ha hagut un canvi d’actitud per part de la direcció quan deixa en mans de les coordinadores de servei les funcions que hauria de desenvolupar el seu comitè de vaga.

No vull negar el fet que sigui la primera vegada que no ens passen els mínims ni els noms, però sí percebem un canvi d’actitud d’aquesta amb les altres. Anteriorment a dalt hi havia una o dues persones, o tres, tant de la part social com per la direcció amb la constitució del comitè de vaga, i que intentaven solucionar els conflictes. Ho hem fet aquesta vegada, però no des del comitè.

Jové ha explicat que el mateix 8 de març a les 9.30h, quan ja es portava una hora i mitja d’aturada del primer torn, es va fer arribar al sindicat un llistat incomplert dels serveis mínims. Al fil d’això, CCOO va fer presentar un escrit de queixa a la direcció de Recursos Humans exposant la seva profunda disconformitat amb la gestió feta del dia de vaga. Lamenten, també, que se’ls denegués la possibilitat d’instal·lar taules per informar als usuaris sobre el motiu de la convocatòria.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha assegurat a Ràdio Calella TV que els serveis mínims es van decretar i comunicar com s’ha vingut fent en totes les anteriors convocatòries. Que els comandaments d’àrea tenien tota la informació de qui eren les persones encarregades de garantir els serveis mínims i que l’equip directiu estava treballant normalment, podent resoldre qualsevol dubte o incidència que pogués aparèixer durant la jornada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *