Cimolai (FDJ) s’imposa a la primera etapa de la Volta

Fa una estona ha acabat la primera etapa de la Volta a Catalunya. Ha guanyat Davide Cimolai, del FDJ, en una arribada a l’esprint i és el primer líder de la 97ena edició de la ronda ciclista catalana.

La Volta ha arrencat a la Riera Capaspre amb la participació de 25 equips i uns 200 corredors, que avui s’han enfrontat a una primera etapa amb dos ports de primera categoria, un de segona categoria i tres de tercera categoria, amb un recorregut nou.

Parlem d’aquesta arribada de la Volta Ciclista i comencem des de la vessant sobretot esportiva. Hem tingut el nostre company Aleix Duran que ha seguit tota la cursa.

I ara podem recuperar un moment intens. Podem viure l’últim minut de la cursa des de la línia de meta. Escoltarem el que s’ha pogut sentir. Sentiran l’speaker de la cursa narrant l’últim quilòmetre, amb els ciclistes ja a la ciutat de Calella, i veuran com al acostar-se els ciclistes els crits d’ànim i els aplaudiments de la gent ofeguen els seus comentaris.

IMG-20170320-WA0012I mentre esperàvem el pas dels ciclistes i l’emoció de l’arribada hem recollit l’opinió d’alguns veïns i visitants que estaven a prop de la meta. Hi hem trobat sobretot gent emocionada i contenta que un esdeveniment com aquest s’hagi celebrat de nou a la ciutat, un ciclista anglès de Liverpool encantat amb Calella i la primera etapa de la Volta, aficionats que feien conjectures sobre qui podria guanyar, i percepcions de si altres anys hi havia més gent. Això és el que hem recollit amb un micròfon autònom de Ràdio Calella TV.

I la informació sobre la primera etapa de la Volta a Catalunya que ha treballat aquesta casa no acaba aquí, ja que a les 20h, a la Banqueta, en tindran més informació. I aviat podran veure un reportatge del seguiment que hem fet a l’equip Caja Rural en la seva estada a Calella per aquesta primera etapa de la Volta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *