“Cinco lobitos” al cinema a la fresca d’avui al Passeig Manuel Puigvert

CINCO LOBITOS 20220721

La programació del Beach Festival torna aquest vespre al Passeig Manuel Puigvert amb una pel·lícula que va escombrar a l’últim Festival de Màlaga, enduent-se els premis a millor pel·lícula, millor guió i millor actriu, per a Laia Costa. Ella interpreta una noia que acaba de ser mare i que decideix tornar a casa dels seus pares, a un petit poble del País Basc, per tenir ajuda durant el temps que la seva parella serà fora per qüestions de feina.

La pel·lícula escrita i dirigida per Alauda Ruiz de Azúa s’aproxima en un moment decisiu de la vida d’Amaia, d’una noia de trenta anys que es veu obligada a enfrontar-se a grans canvis que desdibuixen tot el que havia après. Entre l’angoixa, la culpabilitat i la sensació d’incomprensió, la història aprofundeix en els vincles que l’uneixen i la separen de la seva família i, com passa amb moltes, s’entén més pel que no es diu que pel que s’expressa.

Cinco lobitos es podrà veure aquest vespre al Passeig Manuel Puigvert (22h) dins la programació del Beach Festival que organitzen conjuntament el Calella Film Festival i l’Ajuntament de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *