T’avancem la cartellera del Beach Festival!

Comèdies, pel·lícules d’acció o thrillers, i d’animació infantil que agradaran a famílies senceres. El Beach Festival ha tancat una programació ben diversa per passar l’estiu a la fresca, almenys les sis nits de juliol i agost en què es faran les projeccions de les cintes seleccionades. És una activitat gratuïta que organitzen el Calella Film Festival i l’Ajuntament de Calella.

? La peor persona del mundo obrirà la temporada de cinema a la fresca a Calella, el dijous 14 de juliol al Passeig Manuel Puigvert, un dels dos escenaris d’aquesta iniciativa lúdica i cultural que tant d’èxit ha assolit en els últims anys, fins i tot en pandèmia.

És una comèdia dramàtica centrada en el viatge existencial de la Julie. Va ser una de les candidates a emportar-se l’Òscar a la millor pel·lícula estrangera.

? L’actriu catalana Laia Costa protagonitza Cinco lobitos, un relat modern de la maternitat, que es projectarà la nit del 28 de juliol al Passeig Manuel Puigvert.

La pel·lícula, aclamada per la crítica, és el primer llargmetratge d’Alauda Ruiz de Azúa. Cinco lobitos arrenca poc després del naixement de la filla de l’Amaia, que decideix tornar a casa dels seus pares, a un petit poble del País Basc, perquè l’ajudin el temps que la seva parella ha de marxar per uns temes de feina.

? La primera projecció a la platja serà per Canta 2, el dijous 4 d’agost. Una pel·lícula d’animació musical produïda per Universal que segueix les aventures del koala Buster Moon en un món d’animals antropomòrfics.

Buster Moon i els seus amics han de convèncer l’estrella del rock Clay Calloway perquè s’uneixi a l’estrena del seu nou espectacle musical.

? A la sorra de la Platja Gran s’hi podrà veure la inquietant Tiempo, una història que transcorre en un escenari tropical que amaga misteris i intriga. La projecció es farà la nit de l’11 d’agost.

Tiempo és l’última pel·lícula dirigida pel visionari M. Night Shyamalan, director d’El sisè sentit, que presenta un thriller sobre una família que, estant de vacances, descobreix que a la platja on han decidit hi passen algunes anomalies temporals que els fa envellir ràpidament. Compta amb un impressionant repartiment internacional, encapçalat per Gael Garcia Bernal.

? El 18 d’agost serà el torn de Jinetes de la justícia. Pel·lícula d’acció danesa, carregada d’humor negre, transgressora i políticament incorrecta que ha rebentat la taquilla del seu país d’origen.

El militar Markus ha de tornar a casa amb la seva filla adolescent, Mathilde, quan la seva esposa perd la vida en un tràgic accident de tren. Tot aparenta ser causa de la mala sort fins que un expert en matemàtiques, que també era passatger del tren, apareix amb dos col·legues i convençut que algú està al darrera del que ha passat.

? La programació del Beach Festival acabarà amb Free Guy, el 24 d’agost a la platja. Ryan Reynols protagonitza aquesta comèdia plena d’acció en la que interpreta a un caixer de banc que descobreix que en realitat és un personatge sense paper dins d’un videojoc.

Free Guy es una pel·lícula divertida i plena de moments èpics, que serà el millor colofó per a la proposta de cinema a la fresca, que aquest estiu torna a Calella. I que és gratuïta per a tothom.

Les dues primeres projeccions al Passeig Manuel Puigvert començaran a les 21.30h. A partir de l’agost, les sessions del Beach Festival es faran a partir de les 22h.

EDITATS_CARTELL CINEMA_01072022

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *