Villaronga, membre del jurat del Calella Film Festival que decidirà el palmarès de la tercera edició del certamen

Els directors Agustí Villaronga i Jaume Balagueró formen part del jurat de la tercera edició del Calella Film Festival, que presideix l’actor Juli Fàbregas. Tots ells seran aquest dissabte en la cerimònia de cloenda del certamen, on es farà el lliurament de premis de les seccions Low Budget i Creative Rosebud Awards. Començarà a les 20.30h a la Sala Mozart, i Ràdio Calella TV la retransmetrà en directe.

Agustí Villaronga s’ha mostrat sorprès per la qualitat dels treballs que han entrat a concurs, fent que la seva valoració del festival sigui molt positiva. Ho ha dit en declaracions a Ràdio Calella TV.

El que he vist m’ha agradat molt en general. Del que he vist, tres pel·lícules eren de molt bon cinema.

Villaronga, el director de cintes com Incerta glòria o la multipremiada Pa Negre -que va obtenir tretze premis Gaudí i nou premis Goya, l’any 2010-, ha parlat també del seu últim projecte cinematogràfic. Tindrà un perfil històric i n’ha avançat l’argument.

He acabat un projecte fa una setmana, just vaig tancar la postproducció. Han estat dos anys de feina, molt complicada, amb rodatges a Londres i Aràbia Saudita, i espero que surti ràpid. És una pel·lícula ambientada al 1919, abans de la unificació d’Aràbia, i explica la història del rei Faisal quan era nen. El seu pare el va enviar a Anglaterra en missió diplomàtica quan tenia 13 anys, un nen del desert passava a un món civilitzat. Narra aquest viatge, un fet històric, i resulta interessant perquè no es coneix.

Per Villaronga, serà la primera vegada que formi part del jurat del Calella Film Festival. Al costat del també director Jaume Balagueró, l’actriu Barbara Goenaga o la directora de càsting Cristina Campos. El president del jurat és l’actor calellenc Juli Fàbregas.

Als mediàtics, de seguida que els ho he proposat van dir que sí. Si alguns no han pogut venir és per motius de feina, però disposats i encantats a què el festival creixi. I des d’aquí animo a la gent de Calella que participi i vegi tot el que s’està fent.

Juli Fàbregas ha impartit aquest matí una classe d’interpretació per a nens i nenes a la Sala Mozart. Demà ho repetirà però per a alumnes adults.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *