Cinto Busquet: “Em disculpo per una expressió desafortunada”

Cinto Busquet, mossèn de la Parròquia de Calella, vol aclarir una expressió que va dir ahir al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV i que considera “desafortunada”. Insisteix que en cap cas va voler treure importància als casos d’abusos a Montserrat i encara menys, menystenir el sofriment que hagi pogut patir Miguel Hurtado. Al mateix temps, Busquet manifesta la convicció que l’església ha posat remeis per evitar que aquestes accions es repeteixin.

Cinto Busquet, mossèn de la Parròquia de Calella, ha volgut aclarir la que ha considerat una expressió “desafortunada”.

Vull aclarir que en cap moment era la meva intenció treure importància al que hagi pogut passar en el passat respecte el germà Andreu Soler. I molt menys, no era la meva intenció ferir o menystenir el sofriment que el senyor Miguel Hurtado hagi pogut tenir, o les conseqüències que això hagi pogut portar en la seva vida. Per tant, em disculpo públicament per una expressió desafortunada que vaig tenir respecte que a ell mateix això ja li anava bé”.

 

Al mateix temps, Busquet ha afirmat que se sent orgullós de pertànyer a l’església catòlica i que la major part dels 410.000 capellans que hi ha al món no tenen res a veure amb aquest tipus de conductes reprovables i injustificables.

Expresso la meva convicció que l’església ha posat els remeis perquè totes aquestes accions no es tornin a repetir. També agrairia que els mitjans i la societat reconsideressin les coses en la seva justa proporció, sabent que és un problema greu de tota la societat en diversos àmbits, i que també l’església dissortadament ha quedat tocada, però que la institució com a tal no l’hem de veure sospitosa en tots els seus membres, ni tampoc en la seva gestió, que és el que ahir volia expressar”.

Busquet afirma que la conducta dels capellans implicats no té cap tipus de justificació i que és altament reprovable.

 

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Paquita ha dit:

    T’honora i es d’un gran valor la teva disculpa!!

  2. Maria ha dit:

    Faig meves les paraules de la Paquita,
    “T’honora i es d’un gran valor la teva disculpa!!”

    Però vull remarcar que el conjunt de la l’entrevista, per a mi, l’he trobat molt aclaridora… Al respecte, coneixement, sinceritat i senzillesa amb que parles dona al contingut de les teves paraules total credibilitat… Gràcies per la teva aportació, gràcies per compartir els teus coneixements amb total claredat i respecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *