Cita prèvia i control d’aforament: el camí cap a la normalitat per al Pàdel Calella

pàdel web

Les pistes de pàdel que hi ha a tocar de la platja han anat recuperant l’activitat de forma progressiva amb la desescalada, ara ja amb partits de dobles. A la fase 2, les restriccions continuen vigents pel que fa a l’aforament de les instal·lacions i l’ús de zones comunes i vestidors. D’aquí a una setmana es podran obrir si la regió sanitària de Girona entra a la fase 3.

Joan Oliver, del Pàdel Calella, ha explicat quin és el protocol de seguretat que han definit per controlar l’aforament i evitar el creuament de grups, tenint en compte que no és obligatori l’ús de la mascareta mentre es practica l’esport.

Ja es pot tornar a jugar 2 contra 2. Sempre ho fem amb cita prèvia i respectant aforament, evitant aglomeracions a l’entrada i sortida, per això hem dibuixat un circuit amb una direcció d’entrada i una altra de sortida.

A la fase 3, i segons el publicat fins ara, es podran obrir vestidors i dutxes, que ara per ara continuen tancades al Pàdel Calella, que sempre ha funcionat amb cita prèvia per al lloguer de les seves cinc pistes. Oliver ha explicat que tenen més activitat a la tarda-vespre que al matí, i que la demanda ha crescut des que van obrir el 2011 perquè també hi ha més afició a un esport que poden jugar grans i petits.

Cada any es donen més llicències, és un esport molt familiar i al que hi juguen moltes nois; també s’ha fet una escola de nens. Tot plegat ha ajudat a que creixi. Hi ha tornejos i lliguetes, i cada cop hi ha més afició.

Es confirma que el Pàdel Calella farà casal d’estiu, amb tots els condicionants que imposa l’actual situació d’emergència sanitària. És per això que seran més restrictius amb l’edat dels participants, que hauran de ser majors de 8 anys. Limitaran també les places.

Com a molt, si ho fem, serà per a un màxim de 20 nens. No volem superar la xifra perquè aquest any és excepcional i volem prendre les mesures per tenir-ho tot controlat. Ja se sap que serà complicat la gestió amb nens, però no podem badar.

El casal d’estiu del Pàdel Calella es farà entre el 29 de juny i el 2 d’agost, als matins (de 9 a 13h). El preu serà de 80 euros per setmana. Per a més informació podeu contactar-hi al telèfon 607 44 82 55.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat