Com apuntar-te a les activitats de la Biblioteca?

Han arribat les vacances d’estiu i han finalitzat els tallers de la biblioteca. A partir d’ara, ja ets pots apuntar a les tertúlies en català, a les trobades d’òpera i al club infantil. Activitats que tornaran a l’Octubre.

A tot això, la biblioteca ha obert les inscripcions per als tallers que es faran el pròxim curs, a partir d’octubre. Són les tertúlies en català, les trobades d’òpera i al club infantil. N’ha donat detalls Dolors Llavall, directora de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Les tertúlies en català tenen lloc tots els divendres al matí. Aquest és el cinquè any que l’Oficina de Català de Calella organitza aquestes tertúlies, és una manera d’aprendre català però més distesa. També hem tingut l’última sessió de la tercera temporada de Trobades d’òpera. El divendres vam tenir la nit del Súper3 i tots els nens van gaudir molt. Qui es vulgui apuntar a alguna d’aquestes activitats, ho pot fer a la Biblioteca.

Qui vulgui participar en aquestes activitats ja es pot apuntar a la biblioteca Can Salvador de la Plaça. L’única condició es troba en el Club Infantil, que hi poden participar els nens i nenes de 9 a 12 anys.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *