Com protegir i enriquir la biodiversitat del Parc Dalmau

El biòleg Jordi Baucells és l’autor del Pla de Biodiversitat del Parc Dalmau que es presentarà a l’Auditori de Can Saleta en el marc dels actes de commemoració de la Setmana de la Natura. Es tracta d’un estudi sobre les diferents espècies d’essers vius que hi conviuen – fauna i flora – i n’apunta les potencialitats, per consolidar-lo com un espai verd urbà en un context d’emergència climàtica. La cita és per demà dijous 23 de maig a l’Auditori de Can Saleta (18h), amb accés lliure.

L’alcalde de Calella i responsable de Territori i Planificació de ciutat explica que el Pla de Biodiversitat del Parc Dalmau estableix quines accions es poden dur a terme per enriquir-lo de vida.

El Parc Dalmau és el pulmó verd de Calella, però també un espai natural a tocar del nucli urbà que hem de potenciar i donar-li encara més vida, amb ocells, insectes, etc.

Els detalls es donaran a conèixer en la presentació que tindrà lloc aquest dijous 23 de maig a l’Auditori de Can Saleta, però Buch ha avançat a RCT una de les actuacions proposades:

Posar les facilitats perquè s’hi creï una colònia de ratpenats, que són uns animals que s’alimenten de mosquits. Són accions que s’han d’estudiar molt bé, fer-ne els projectes, i anar-los desenvolupant perquè d’aquí a un temps, quan anem al Parc, aixequem els ulls i entre els pins hi veiem més ocells i animals.

El Pla de Biodiversitat del Parc Dalmau l’ha redactat el biòleg Jordi Baucells, que demà s’encarregarà de presentar-lo en societat en el marc dels actes de commemoració de la Setmana de la Natura que se celebra a Calella. Avui, 22 de maig, és el Dia Mundial de la Diversitat.

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. jaume Torrent Coll ha dit:

    M’han dit que es a les 18 h i no a les 19 h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *