Comença el judici per l’assassinat d’una calellenca l’any 2014 en mans del seu marit

Febrer del 2014
Febrer del 2014

L’Ajuntament de Calella s’ha personat com a acusació popular al judici que es fa a partir d’avui a l’Audiència de Barcelona ja que la dona havia estat atesa a Serveis Socials i la van ajudar a muntar un negoci.

Avui dilluns arrenca el judici per l’assassinat de Maria Luisa Fernández de la Hoz, la dona de Calella de 51 anys que va morir l’1 de febrer del 2014, presumptament víctima de violència de gènere, assassinada per la seva parella.

L’advocada que representa Calella, Marta Lluís Dixon, ha explicat que tant el Ministeri Fiscal com l’acusació popular demanen una condemna de 20 anys de presó per assassinat i 3 anys més pel delicte de maltractament habitual per a Julian Aliaga Fernández, ex parella de la víctima i que ja es troba en presó provisional d’ençà de l’homicidi.

La víctima va morir a l’interior del bar que regentava i que havia pogut obrir gràcies a l’ajuda que li havia concedit l’Ajuntament de Calella des de l’àrea de Serveis Socials. Segons es va explicar just després de l’assassinat, l’Ajuntament havia ajudat a la víctima a fer un pla d’empresa per tirar endavant el negoci, que ella necessitava per ser autosuficient i desvincular-se dels mals tractes rebuts per la seva parella. Aquest va ser el motiu per el qual l’Ajuntament es va voler personar com a acusació popular.

El dia de l’assassinat de Maria Luisa Fernández de la Hoz es va fer una concentració de rebuig davant l’edifici consistorial, seguida per un centenar llarg de calellencs i encapçalada per l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat