Alumnes de la Minerva canten demà el seu amor pel mar

Ofereixen un concert mariner. Són una cinquantena d’infants cantant un ventall d’obres relacionades amb el mar a partir del so, la paraula, la cançó i la poesia, que els han servit per consolidar l’estima al mar dels infants calellencs.

Demà al matí, a partir de dos quarts d’11, els nens i nenes de 3r de primària de l’Escola la Minerva fan un concert al Passeig Manel Puigvert. La mestra de música de La Minerva, Mercè Méndez, ha explicat que durant un trimestre els alumnes han fet un procés d’aprenentatge a classe i el colofó és el concert que es fa al passeig de mar.

L’espectacle porta per nom «La Minerva canta al mar» i hi haurà cançó infantil i havaneres clàssiques, com «el meu avi», «la bella Lola», «la calma de la mar» i versions com «acariciant l’oceà» de la pel·lícula Els nois del cor i altres que tenen el mar com a protagonista, com «My Bonnie». Méndez: “Cançó que tingui el centre d’interès en la mar, cançons on els nens i nenes puguin sensibilitzar-se amb tot el tema de la vida al mar, de totes les emocions que evoquen aquestes lletres, d’estima, d’enyor, de passió, d’amor, de guerra, de dolor, de neguit pel temporal… I aquestes cançons van des de cançons senzilles i més infantils i d’autor fins a cançons més emblemàtiques d’havaneres“.

Cada any l’escola convida a un artista per participar a la cantada i enguany qui vindrà seran membres del grup d’havaneres Barca de Mitjana, que cantaran en solitari i amb els infants. També hi intervindrà l’acordionista Marc Oriol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *