Comencen els càstings per la pel·lícula “Pau Gibert, el bandoler”

IMG-6303

Avui s’ha realitzat el càsting de la pel·lícula “Pau Gibert, el bandoler”. Una prova reservada als alumnes del Taller de teatre de la Fàbrica Llobet-Guri. El director del film i membre de Foto-Film Calella, Marçal Mora, ha explicat que, a Calella, han buscat un perfil concret de personatge que no van trobar a l’audició que van fer fa una setmana a Pineda.

“A Pineda vam fer un càsting d’unes 40 persones que van venir, el problema va ser que es van presentar gairebé tot dones, homes grans, i la pel·lícula de ‘Pau Gibert, el bandoler’ representa que és un grup de 6 bandolers joves i ens faltava aquest perfil. El que estem fent ara és estirar una mica més el càsting, passant per Calella que avui hem vingut i el dia 9 de febrer a Santa Susanna a la biblioteca”

Recuperar la memòria històrica de Pineda de Mar és l’objectiu principal del llargmetratge, que s’estrenarà al Festival CinemArt de Pineda, la primera setmana de juliol. Mora n’ha avançat l’argument.

“La pel·lícula és un projecte que cada any es repeteix, que és intentar recuperar la memòria històrica del poble de Pineda, i escollim un personatge per fer una pel·lícula. L’any passat vam escollir una de pirates, que era en ‘Dragut’, aquest any escollim un bandoler, que és en Pau Gibert, i agafem la història d’aquest personatge i la ficcionem, ben bé no és verídic tot el que surt a la pel·lícula. Però en termes generals, com va néixer, què va fer i com va morir és el que intentem seguir”

El càsting encara està obert i es pot presentar qualsevol persona. La propera audició serà el 9 de febrer a Santa Susanna.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al director de la pel·lícula, Marçal Mora.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *