Pineda de Mar s’adreça als joves en la nova campanya informativa sobre l’ús dels patinets

Després d’aprovar la nova ordenança de circulació per regular l’ús dels vehicles de mobilitat personal, Pineda de Mar ha llançat una campanya per informar dels principals canvis i novetats, així com les sancions econòmiques que poden comportar les infraccions. Està enfocada als joves, que són els principals usuaris.

La informació es farà arribar a les més de mil famílies amb joves escolaritzats als tres instituts de Pineda de Mar, amb una còpia del model d’autorització que hauran de signar els tutors legals de joves d’entre 12 i 15 anys.

PATINETS PINEDA 20220915

La nova ordenança municipal de circulació prohibeix l’ús dels patinets elèctrics als menors de 12 anys. Els joves de la franja d’entre els 12 i 15 anys estan obligats a disposar d’un permís de circulació signat pel seu tutor legal.

Tots estan obligats a portar cas, sense distinció d’edat, i també a respectar el sentit i senyals de circulació com la resta de vehicles, a més de tenir prohibida la circulació per la carretera N-II. No es permetrà utilitzar el telèfon mòbil o els auriculars mentre es circula, com tampoc estarà permès la circulació de dues o més persones en un sol vehicle.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *