Les obres de renovació del carrer Bruguera s’aturaran per Nadal

Els treballs s’interrompran per evitar que afectin l’activitat pròpia de les festes nadalenques. El carrer es deixarà endreçat i es reobrirà al trànsit. El projecte s’aturarà havent enllestit els dos primers tram d’obres, i deixant pendent l’actuació només entre els carrers Ànimes i Amadeu.

El projecte inclou la remodelació del carrer Bruguera, entre Sant Joan i Amadeu. La intenció és fer un parèntesi durant el Nadal, havent deixat el carrer endreçat allà on s’hi ha estat treballant i preparat perquè hi circulin els cotxes.

Els treballs es reprendran al gener al tram entre Ànimes i Amadeu. Amb un cost aproximat de 270.000 euros, la remodelació contempla no només l’acabat en superfície, amb un nou paviment a dos nivells i la col·locació de pilones metàl·liques per separar el voral del vial de trànsit rodat. També s’està substituint la xarxa de clavegueram i de les canonades d’aigua i s’obren nous pluvials.

Les obres van començar el passat 2 d’octubre i tenien un termini d’execució de deu setmanes, ara alterada per aquesta decisió.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *