Comiat en gran per a Aina Da Silva

La trajectòria de l’artista calellenca Aina Da Silva pel programa Eufòria ha arribat al seu punt i final. S’ha acomiadat a la gala 9 després d’haver estat nominada i que la votació del públic es decantés finalment per Xavi Noms. Ho feia amb un somriure, agraïda i determinada a seguir treballant i lluitant en el món de la música. “Ens veiem al Sant Jordi!”, ha escrit a les seves xarxes socials. Els 16 candidats del talent musical del 3Cat oferiran un doble concert al Palau Sant Jordi, el diumenge 30 de juny. Les entrades ja estan a la venda.

Aina da Silva ha escrit un missatge a les seves xarxes socials assegurant que el pas per Eufòria ha estat “una de les oportunitats més ‘heavys’, intenses i ‘guais’ que li ha regalat la música”, on ha pogut ser feliç “cantant i ballant”, i vivint tot tipus d’emocions.

La gala 9 i la seva actuació amb la cançó Today is the day, de Buhos, ha marcat el punt i final a una aventura que –segons explica ella mateixa – li ha permès cantar en directe per TV3 i rebre moltíssims suports, dels incondicionals, però també de la gent que l’ha descobert ara i dels companys i l’equip del programa.

Aquest era el moment en què Marta Torné i Miki Núñez donaven a conèixer el resultat de la votació de públic entre els dos nominat: Da Silva i Xavi Noms; la seva reacció i les paraules que li va dedicar Albert Sala, un dels membres del jurat.

Aina da Silva rematarà la seva participació al talent musical del 3Cat amb el doble concert al Palau Sant Jordi que també es confirmava divendres passat. Cantaran els 16 concursants de la tercera temporada, oferint les millors cançons que s’han sentit cada divendres a la nit, amb una posada en escena que promet espectacular i, segons s’ha anunciat, “moltes sorpreses”.


Les entrades ja es poden comprar aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.