Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya recolliran signatures de veïns descontents

Gelmà durant la presentació del projecte veïnal per millorar la plaça

L’associació veïnal es reafirma en la seva valoració negativa sobre el resultat del projecte de remodelació de l’entorn. Considera que és una opinió força extesa i no la particular i única de la presidenta de Companys i Simpatitzants de Plaça Catalunya, Concepció Gelmà, que la setmana passada va parlar-ne a Ràdio Calella TV expressant el desconcert per les obres fetes en relació a l’expectativa i la il·lusió amb què s’havia presentat el projecte a la convocatòria dels participatius. És per això, i davant les declaracions del regidor de Participació Ciutadana, que l’entitat ha anunciat que iniciarà una recollida de signatures.

Perquè la gent que comparteixi la seva opinió, de desconcert, ho faci constar. La recollida de signatures ha començat avui mateix des de diferents establiments de l’entorn de la plaça.

Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya lamenta les declaracions de la setmana passada del regidor de Participació Ciutadana, en què deia que la valoració expressada per Concepció Gelmà era personal i subjectiva, i que no s’adiu amb els imputs que ha rebut el Govern Municipal. La junta de l’entitat s’ha reunit d’urgència aquest cap de setmana i en surt amb el mateix posicionament: es referma amb el descontent generalitzat envers un projecte que els veïns plantejaven amb il·lusió. Davant dels esdeveniments d’aquests últimes dies, l’associació han recolit en un escrit que “se senten ofesos i menyspreats per l’acció del Govern Municipal”.

Hi continuen trobant a faltar la il·luminació del sortidor, no un reforç de l’enllumenat públic, i més bancs en tota la perifèria. També que es poleixi amb una mà de pintura l’obra del parterre central, on s’ha tret la reixa que el protegia. Recorden que el seu objectiu era embellir la plaça, fer-la més acollidora, i convertir-la en un centre d’activitat de Calella; la qual cosa no creuen que s’aconsegueixi amb l’actuació feta. El projecte executat és el desenvolupat i definit pel consistori a partir de la idea inicial de l’associació de veïns.

L’Ajuntament de Calella informa que la remodelació de la Plaça Catalunya ha tingut un cost final de 59.957,12 euros, sense arribar a esgotar els 90.000 euros de reserva pressupostària que s’havia fet per a la convocatòria dels participatius del 2016. Segons va manifestar el regidor de Participació Ciutadana, el romanent de 30.000 euros es dirigirà a actuacions al Passeig Manuel Puigvert.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Manel ha dit:

    Certament la Plaça Catalunya és un nyap.
    Les paraules del regidor si que són subjectives i partidistes. Propies de la incompetència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *