Concentració de suport a Francesc Homs a la Plaça de l’Ajuntament

La responsable de llegir el manifest ha estat la Regidora de PDeCAT, Núria Parella i Jaume Planas, membre d’Omnium Montnegre

concentraciohomscalella2A dos quarts de vuit del vespre una seixantena de Calellencs s’han concentrat a la Plaça de l’Ajuntament com s’ha fet a molts municipis de Cataluya per una concentració de suport a Francesc el dia en què s’ha iniciat el judici al Tribunal Suprem contra l’actual diputat del PDeCAT al Congrés.

La concentració ha estat convocada per la Xarxa d’Acció per la Democràcia i el Referèndum on s’hi han vist militants i representants de forces polítiques de PDeCAT, ERC i la CUP i ciutadants a títol particular.

El manifest, ha reivindicat que la democràcia no es pot inhabilitar fent referència a que el judici que s’està portant a terme és polític i es llegia “cap judici, ni cap inhabilitació podran aturar el clam democràtic de la nostra societat”.

Durant la concrentració s’ha pogut llegir una pancarta que deia: “Prou repressió, referendum ja!”

El manifest ha acabant dient sobre l’Estat Espanyol que “podran amenaçar-nos i volen atemorir-nos, però mai no podran silenciar la voluntat democràtica dels ciutadans de Catalunya.

 

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *