Concert d’Any Nou a la Sala Mozart: valsos, polques i peces nadalenques per acomiadar el 2018

El Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia tancaran la Temporada Lírica Ciutat de Calella, la setena edició, amb el ja tradicional Concert d’Any Nou de peces típicament nadalenques. Es farà aquest dissabte 28 de desembre a la Sala Mozart (21h), amb entrades a la venda al Museu Arxiu, a Can Salom i a taquilla al preu de 12 euros.

En una entrevista a l’Info Migdia, el director Albert Deprius ha explicat que s’ha preparat un repertori diferent al d’edicions anteriors però mantenint peces que fan aixecar el públic de les cadires.

Intentem variar el repertori perquè no sigui repetitiu, encara que algunes peces les toques cada any, com per exemple el ‘Danubi Blau’ d’Strauss, és mític anar acabant el concert amb aquest conegudíssim vals. Aquest any predominen les obertures d’operetes, totes basades en temes de valsos.

Al costat de les peces instrumentals, el Concert d’Any Nou del Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia interpretaran nadales d’arreu del món, i de catalanes. Tocaran la composició de Salvador Brotons que fa un popurri de peces tradicionals del país.

Farem una obra de Salvador Brotons, que és un director d’orquestra i compositor reconegudíssim arreu del món, que va fer un recull de nadales tradicionals catalanes, des de “El desembre congelat”, “Fum, Fum, Fum” o “El noi de la mare”. Un ‘medley’ de peces entrellaçades magistralment per ell, una obra brutal amb molta força, que inicialment estava escrita per orquestra però que l’any passat va adaptar per cor mixt i orquestra. La vam estrenar l’any passat i aquest any la tornem a tocar perquè té un èxit espectacular.

Dalt l’escenari, una formació orquestral simfònica complerta, amb 43 músics, i una quarantena d’integrants del cor; en el concert que tanca la setena Temporada Lírica Ciutat de Calella.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *