10 empreses i serveis de Calella distingits amb la certificació de qualitat sostenible “Biosphere”

Entrega dels distintius de l'any anterior.

Un centenar d’empreses i serveis del Maresme han obtingut la certificació en qualitat sostenible “Biosphere”, entre les quals destaquen 9 que es troben a Calella. Són els Apartaments Atzavara,
l’Aparthotel Miami Park, el GHT Balmes Hotel & Splash, l’Hotel Espanya, el Neptuno Hotel & Spa, l’Oficina de Turisme de Calella, les platges de Garbí, de les Roques i la Platja Gran i el nou punt d’Informació Turística Hotel el Racó d’en Pepe.

La certificació “Biosphere Sustainable” premia el compromís de les empreses i serveis que aposten per la sostenibilitat en l’àmbit turístic. Aquesta és una marca de confiança a escala mundial que ajuda a les empreses, consumidors, propietaris i gestors turístics a identificar i promoure productes i serveis que aposten per la sostenibilitat.

L’objectiu d’aquest distintiu és que les entitats que la reben posin en pràctica els plans de sostenibilitat personalitzats a través de l’agenda 2030.

En aquest sentit, 10 empreses i serveis de Calella rebran aquest distintiu. Són: els Apartaments Atzavara, l’Aparthotel Miami Park, el GHT Balmes Hotel & Splash, l’Hotel Espanya, el Neptuno Hotel & Spa, l’Oficina de Turisme de Calella, les platges de Garbí, de les Roques i la Platja Gran i el nou punt d’Informació Turística Hotel el Racó d’en Pepe.

La comarca del Maresme està molt compromesa amb la sostenibilitat. El nombre d’empreses que han anat rebent aquest distintiu ha anat incrementant any rere any i bona mostra d’això és que, pràcticament, un centenar d’empreses han rebut aquesta certificació de qualitat.

El 23 de febrer rebran el distintiu les empreses guardonades a l’Auditori de Pineda de Mar. Durant l’acte també s’entregaran plaques a les 5 noves empreses que s’han format com a Punts d’Informació Turística, entre les quals destaca l’Hotel el Racó d’en Pepe de Calella i els diplomes a les 75 entitats que han realitzat les renovacions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *