Concert de gòspel solidari dissabte a Calella

cartell-gospelviu-reload-calella-001

The Gospel Viu Choir porta a Calella el seu espectacle “Reload”. Serà aquest dissabte a la Sala Mozart i anirà a benefici de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH). Els projectes solidaris són l’especialitat del cor de gospel. Al seu pas pel programa La Ciutat, de Ràdio Calella TV, el director del cor, Moisès Sala, ha explicat que són ells mateixos els que demanen projectes a les entitats.

Així ho ha expressat el músic i compositor Moisès Sala.

“No esperem que ens vinguin com a tots els artistes, que ens venen a demanar concerts solidaris. No esperem que ens els demanin, sinó que ens avancem. Demanem que la gent aporti projectes que treballin a favor de la infància, ONG, fundacions, etc., al llarg de l’any i llavors escollim una entitat que ens representi, que pensem que ens necessita i li podem fer costat i li dediquem tot un any”

Sala ha reconegut que l’espectacle a Calella serà especial pels lligams que l’uneixen a la ciutat. També pel fet que molts dels cantaires són calellencs.

“És un concert que ens fa molta il·lusió. Cantar a Calella sempre és com cantar a casa. Tenim cantaires de Calella, el meu pare hi havia treballat tota la vida i jo hi tinc tota la part professional. Hi ha uns vincles emocionals, afectius i d’estima tremendos. Aquest any venim per l’AVAH, que ens van demanar la possibilitat d’ajudar-los, de col·laborar amb ells amb aquest concert a la Sala Mozart”

“Reload” es representarà aquest dissabte a les 21:30 h a la Sala Mozart. Les entrades es poden comprar a la pàgina web www.tictactiquet.com i a la Sala Mozart i tenen un preu de 12 euros i de 18 euros.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Moisés Sala, director de The Gospel Viu Choir.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat