Agenda Festimatge: Joan Guerrero presenta el llibre “Cara Terra. Estimada Terra”

Els fotògrafs Joan Guerrero i Cesare Pace alertes de les conseqüències de l'emergència climàtica
Els fotògrafs Joan Guerrero i Cesare Pace alertes de les conseqüències de l'emergència climàtica

La tercera setmana del Festimatge, el festival de la imatge de Calella, arriba farcida d’activitats. Mentre continuen les projeccions dels curtmetratges seleccionats per al Trofeu Torretes 2023 a la Sala Mozart – amb sessions de tarda i de nit i entrada gratuïta –, hi haurà cites destacades en l’àmbit fotogràfic i de cinema. Aquesta tarda es farà la presentació del llibre “Cara Terra. Estimada Terra” del fotògraf Joan Guerero a Can Saleta (19h).

Els fotògrafs Joan Guerrero i Cesare Pace signen aquest llibre de fotografies que actua com una reflexió sobre el planeta que deixarem a les generacions futures, amb pròleg de Sebastiao Salgado. A través de centenars de fotografies, volen despertar consciència sobre l’impacte de la petjada humana sobre la naturalesa: el plàstic que s’acumula al fons marí, el desgel o l’augment progressiu de les temperatures.

La presentació es farà aquest dimarts 18 d’abril a Can Saleta (19h).

Visita guiada a “Happytecture”, l’exposició principal del Festimatge

Anna Devís i Daniel Rueda són els autors de la mostra fotogràfica que l’organització del Festimatge ha escollit per ocupar l’espai principal de l’Ajuntament Vell. Els artistes visuals valencians es caracteritzen per una estètica inspirada en la geometria i el minimalisme, construint un univers visual que ha despertat l’interès de grans marques internacionals i que suma milers de seguidors a les xarxes socials.

happytecture 20230418

Per aquest dijous 20 d’abril s’ha organitzat una visita guiada a l’exposició, a les 18h. Happytecture es quedarà a l’Ajuntament Vell fins l’11 de juny. Podeu consultar els horaris d’obertura al públic clicant aquí.

Matinal de Cinema Jove

La sala polivalent de La Fàbrica acollirà aquest divendres 21 d’abril la projecció dels curtmetratges realitzats pels alumnes de l’Institut Euclides de Pineda de Mar que han cursat els tallers amb els que hi col·labora Foto-Film Calella.

El passi començarà a les 9.30h i l’entrada és lliure.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *