Concert de música mediterrània i del món, aquest divendres al NEC19

Carola Ortiz ha produït les composicions del seu segon disc “Spirala”, on es mou entre el jazz, la cançó d’autor i les músiques del món. El presentarà aquest divendres 19 de juliol en concert al NEC19, acompanyada per un grup de sis instrumentistes, entre els quals Juan Pablo Alcaraz, Nestor Giménez o Andreu Moreno, i la col·laboració especial de la cantant índia Charu Hariharan. Les entrades estan a la venda de forma anticipada al portal promocioartistesimusics.com al preu de 8 euros.

Carola Ortiz forma part de la nova generació d’artistes catalans que es mou còmodament entre el jazz, la cançó d’autor i les músiques del món. En el seu segon disc Spirala, composat íntegrament per ella, hi plasma aquesta barreja de ritmes buscant sempre la coherència estètica.

És tot música original inspirada en el mediterrani, hi ha música brasilera i moltes cançons en català i castellà, i algun fado portuguès. Hi ha molts colors però tot amb coherència estètica.

Spirala és el disc que presentarà en concert aquest divendres al Far de Calella, dins la programació del NEC19. Hi arribarà en formació de sextet, amb un grup d’instrumentistes del qual en destaca la col·laboració de l’índia Charu Hariharan.

Ortiz anima a assistir-hi i a gaudir d’un espectacle que toca a flor de pell.

Si els agrada la bona música i sentir. Em diuen que quan canto faig que les nits siguin màgiques, per això trobo que la meva música va directa a les emocions.

Les entrades estan a la venda de forma anticipada i al preu de 8 euros al portal www.promocioartistesimusics.com i a taquilla de la Sala Mozart.

L’organització posarà a disposició dels assistents un servei de transport gratuït que sortirà de la parada de l’oficina de Turisme a les 20.45h.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *