Concert de Nadal a la Parròquia de Poblenou a benefici del menjador social

nadales 2

Es farà demà dissabte a les cinc de la tarda, amb la voluntat que sigui un acte que aplegui famílies senceres, de petits a grans, i que serveixi també per recaptar fons per al servei que s’ofereix a les poblacions de Pineda de Mar i Calella. Es demanen aportacions voluntàries. Hi actuarà la mezzosoprano Laura Lavínia, qui interpretarà nadales populars en català i en castellà, i cançons líriques.

Juan Marín, portaveu de Càritas Poblenou, ha explicat que serà un concert familiar i que es buscarà la participació dels infants a través de la música.

La idea és que els més petits hi puguin participar, es cantaran nadales infantils; perquè tothom s’hi senti còmode. A més, cal que des de petits vegin i comprenguin que la generositat és el que fa funcionar bé les coses.

Gràcies a la col·laboració de persones voluntàries, i a partir de la crida feta per Càritas de Poblenou, a principis de desembre es va poder tornar a obrir el menjador social a la tarda-vespre per oferir sopars.

Tot continua funcionant, com sempre a Càritas, gràcies a la gent que dedica el seu temps al voluntariat o, qui no pot, fent petites aportacions (…) Hi ha qui dona una quantitat a l’any, d’altres cada tres mesos o cada mes, i d’altres que fan donatius a les caixes de la Parròquia.

El menjador social de Poblenou només tanca el dia de Nadal, per Sant Esteve i Any Nou.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista. 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *