Una Sant Silvestre popular per acomiadar l’any fent esport

Sant Silvestre Calellenca, l'any passat.

La Calellenca 2017 recupera el format d’un únic recorregut de 5 quilòmetres per un circuit totalment pla al llarg del Passeig Manuel Puigvert. Les inscripcions es tanquen aquest vespre amb un màxim de 250 dorsals. El preu és de 5 euros, que inclou l’assegurança, avituallament durant la prova i en finalitzar, i també una bossa commemorativa.

El Club Atletisme Calella (CAC) amb el suport de l’Ajuntament de Calella i l’empresa Gesport organitzen la cinquena edició de la Sant Silvestre, la Calellenca. La prova començarà a les 10 del matí i es donarà per finalitzada una hora més tard. Els participants, que encara poden inscriure’s, hauran de fer dues voltes al circuit assenyalat al llarg del camí de sorra del passeig.

En tractar-se d’una prova popular, hi poden participar corredors de totes les edats.

“És una prova que es pot fer corrent o caminant, amb l’objectiu d’acomiadar l’any fent esport. Esperem arribar als 250 participants, i de cara a l’any vinent ja estem parlant d’obrir-lo als 300 i incloure el ‘chip’ per controlar el temps”, ha explicat Joaquim Noguera, president del CAC. “Qui no s’apunti, doncs que vingui al passeig a animar i que la cursa sigui un èxit esportiu i també d’espectadors”, ha afegit.

Es donaran premis als tres primers classificats, en categoria masculina i femenina, i al primer i a la primera esportista local.

La previsió del temps indica un cap de setmana estable a nivell meteorològic, amb un predomini de l’ambient assolellat però amb temperatures encara força fredes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *