Concert solidari pel terratrèmol del Marroc

El grup torderenc Indie Gnawa actuarà amb un repertori de música marroquina amb solidaritat al Marroc, que es recupera lentament després dels terratrèmols de setembre. Serà aquest diumenge a la plaça de l’Església a les 18.30 h.

Música marroquina per sensibilitzar a la població dels problemes que està travessant el Marroc i recaptar fons per enviar a projectes de recuperació després del terratrèmol de setembre. El grup torderenc Indie Gnawa, una proposta nascuda el 2020 actuarà el diumenge 5 de novembre a les 18.30 h a la plaça de l’Església. La seva proposta és una mescla de blues occidental, rock and roll i música indie. En aquest cas s’ha preparat un repertori específic de música tradicional marroquina per tal de recaptar fons pels terratrèmols que van sacsejar el país i que van deixar més de 3.000 morts i 5.000 ferits en tres dies. En els dies posteriors hi va haver un allau de solidaritat i amb aquesta iniciativa Calella s’hi suma.

La música Gnawa són cançons tradicionals marroquines amb ritmes espirituals i religiosos amb arrels islàmiques i africanes. S’hi combina la poesia ritual amb la música tradicional i el ball. Es tracta d’un estil musical declarat Patrimoni Cultural immaterial per la UNESCO.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *