Entrades a la venda pel musical de l’ATSOC

"Sister Act" és el musical de l'ATSOC. Avui han publicat un vídeo promocional a Instagram per donar inici a la venda d'entrades.

Surten a la venda les entrades pel musical de l’ATSOC, que portarà “Sister Act”, un repte en majúscules que promet espectacle a la Sala Mozart. Avui s’ha estrenat el vídeo promocional, gravat a l’església de Calella anunciant les funcions. Les entrades tenen un preu de 14 € pels no socis de l’entitat i 12 € pels que sí que ho són. Es poden adquirir a teatresolidari.cat i presencialment els migdies del cap de setmana a la Sala Mozart. Demà a les 12h a la plaça de l’Esgésia l’ATSOC ha promès una sorpresa per promocionar el musical.

L’ATSOC, l’associació Teatre Solidari de Calella, ho torna a fer. Tal com van anunciar fa uns mesos, aquest any el musical solidari serà “Sister Act”, un repte majúscul d’interpretació i cant per a tots els qui pugen a l’escenari, que enguany s’acosten a la quarantena. L’ATSOC busca superar-se un cop més, després que l’any passat fessin rècord de recaptació amb 30.000 euros destinats a La Marató i entitats solidàries de Calella, i ho fa amb “Sister Act“, que promet espectacle i sorpreses que la gent no s’espera, tal com comenta Xènia Torres, una de les directores de cant del musical:

“Sister Act” ha sigut tot un repte per als participants en el musical, per la seva complexitat de ball i cant. Torres assegura que el musical de l’ATSOC cada any és més complex i amb més nivell i que la voluntat, un cop més, és superar-se:

Hi haurà set funcions: els dies 3,6,8 i 10 de desembre les representacions seran a les 18.30 h, i el 5,7 i 9 a les 21.30 h. Les entrades ja estan a la venda des d’aquest migdia i es poden adquirir a la pàgina www.teatresolidari.cat o bé comprar els migdies dels caps de setmana a la Sala Mozart. Tenen un preu de 14 € pels no socis de l’entitat, i 12 € pels socis. La venda presencial començarà demà, dissabte, a les 12 h amb un acte sorpresa a la plaça de l’Església.

Al cap de poques hores d’haver-se llençat el vídeo promocional a les xarxes socials, ja hi ha qui no ha volgut quedar-se sense entrada. “És impressionant la rebuda que té aquest musical”, ha celebrat Torres:

Els beneficis del musical aniran a La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut sexual i reproductiva. Una part d’aquests també es destinaran a diferents entitats calellenques, tot i que encara falta definir quines i en quin percentatge.

A part, com ja és tradició, també es vendran els tiquets per la panera amb productes de comerços de Calella. El sorteig es farà en directe l’últim dia i el número guanyador es publicaran a les xarxes socials de l’ATSOC.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.